Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Hidden Blade επιστρέφει στις παλιές του δόξες στο Assassin’s Creed Valhalla

*
Έπειτα από τις πολλές ανακοινώσεις της Ubisoft, διαπιστώθηκε πως στο Assassin’s Creed Valhalla πρόκειται να επιστρέψουν πολλά από τα παλιά αγαπημένα χαρακτηριστικά της σειράς, είδηση που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για του fans.

Εν ολίγοις, το Hidden Blade επιστρέφει και ο Eivor θα μπορεί να δολοφονεί τους εχθρούς του απευθείας, σε αντίθεση με το τι ίσχυε στα Assassin’s Creed Origins και Odyssey, ενώ κάνει την επιστροφή του και το social stealth, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο το περιβάλλον και τα πλήθη, ούτως ώστε να εξοντώνουν τους αντιπάλους τους αθόρυβα. Σύμφωνα με τον creative director Ashraf Ismail, o Eivor θα αποκτήσει το Hidden Blade αρκετά νωρίς, χωρίς αυτό όμως να αλλάζει το γεγονός πως δεν θα είναι ένας εκπαιδευμένος Assassin. Ο πρωταγωνιστής αναγκάζεται να μάθει γρήγορα να χρησιμοποιεί αυτό το πρωτόγνωρο όπλο και ανακαλύπτει μία τεχνική που αν χρησιμοποιηθεί με το σωστό συγχρονισμό, θα μπορεί ουσιαστικά να σκοτώσει τον οποιοδήποτε με ένα μόνο χτύπημα.


Επιπλέον, η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το visual customization (transmogrification) του Odyssey θα επιστρέψει στο Valhalla, όμως αυτή τη φορά το κάθε τμήμα του εξοπλισμού θα είναι μοναδικό στον κόσμο του παιχνιδιού. Συνεπώς, φαίνεται ακόμα περισσότερο πως η σειρά απομακρύνεται από τα έντονα στοιχεία, διατηρώντας όμως εκείνα που απλά βελτιώνουν την εμπειρία των παικτών.

Στην ομάδα δημιουργίας του παιχνιδιού επιστρέφει και ο Jesper Kyd, συνθέτης της μουσικής των πρώτων τεσσάρων παιχνιδιών της σειράς, αλλά και υπεύθυνος του πλέον χαρακτηριστικού theme “Ezio’s Family”, το οποίο εντοπίζεται σε πολλές παραλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς. Για τη σύνθεση της μουσικής του Valhalla, ο Kyd συνεργάζεται με τον διάσημο Νορβηγό συνθέτη Einar Selvik, ο οποίος δημιούργησε και την μουσική στον πασίγνωστο TV show Vikings.

Τέλος, ο Ashraf Ismail μας έδωσε μία πρώτη ιδέα του οικισμού που θα μπορούμε να δημιουργήσουμε στο Assassin’s Creed Valhalla, μέσω ενός post του στο Twitter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*